Djupa tankar

Stickad, men inte hemma

30 mars, 2016

karooIdag har jag den här på mig. Härlig stickad tröja från Rodebjer. I vanlig ordning när jag har fluffiga stickade tröjor på mig får jag frågan om det är hemstickat. När jag har den här. Den här. Och den här. Och det är det aldrig. För jag kan inte sticka. Kanske vore kul, men jag är å andra sidan fena på att fynda köpe som ser hemmagjort ut. Uppenbarligen.

Förra veckan blev jag full i skratt när en kollega frågade om ett av ovan nämnda plagg:

-Är det hemstickat?
-Nej det är Acne.
-Förlåt, vem?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ingrid Lindell 30 mars, 2016 at 17:29

  Fin tröja!
  Jag funderar på byxorna från Weekday som du säljer, vad är de i för material?
  Är leotröjan från Twilfit typ undertröja?

  MVH Ingrid

  • Reply Linda K 30 mars, 2016 at 21:00

   Tack! Byxorna är 100 procent viscos. Jag skulle inte säga att det är en undertröja, snarare en silkig top som är snygg att ha med kavaj eller kofta över. Eller bara som den är.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.