Helt apropå

Nu är det klippt

30 mars, 2016

Åh så skönt, jag är nyklippt. Mest bara lite toppning, men det gör sån skillnad. Ingen kommer att märka något på jobbet i morgon (det gör de aldrig) (min man såg ingen skillnad förrän jag upplyste honom om att en sådan förelåg) (sonen såg!) men det spelar ingen roll. Jag känner mig finare.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 30 mars, 2016 at 21:15

  Det gör ENORM skillnad. Jag är och rycker i mina pollisar just nu, dvs smygklipper lite själv och tror att det ska bli bra. Det blir det inte. Jag tror att frisören inte ska se heller. Det gör hon. Två veckor kvar…

  • Reply Linda K 30 mars, 2016 at 21:20

   ho ho, det händer att jag också självhjälper mig själv i utvalda delar av håret. erkänner alltid för min frisör. håll ut!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.