Helt apropå

Röj, och gör det med kärlek

27 mars, 2016

Via Facebook blev jag på grund av avsmak tvungen att klicka mig in på Damernas värld. Som berättar att rensa garderoben kan göra oss lyckligare. Berätta något jag inte redan vet, tack. Min klädkammare är just nu flawless. Eftersom jag pysslar om den kontinuerligt.

Det var bilden som gav mig avsmak. Skor huller om buller, och i en… korg?! Kläder som ser ut att ligga nedproppade i en soptunna. Snälla, säg att det inte ser ut så här i era klädkammare?! För då måste jag utgå från att ni inte har någon skam i kroppen och genast beordra er att skrida till verket med rensning.

rensa-garderoben

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.