Helt apropå

Kort

21 mars, 2016

Ibland får jag kort-hår-ångest. Tänker att det inte är så kvinnligt med kort frisyr, att de flesta snygga kvinnor har långa lockar. Hörde på ett Säker stil-avsnitt nyligen och då diskuterades också det långa håret. Att våga vägra klippa kort. Att alla män föredrar långt hår och förbjuder sina partners att klippa sig. Lite löjligt kan jag tycka. Man äger väl sitt eget hår och gör vad man vill med det. Hår växer dessutom ut, vet ni.

Jag vet också mycket väl att korta frisyrer är fab. Jag vet att jag själv passar bättre i kort än långt hår. Det är bara att gilla läget. Och peppa sig själv med den snyggaste korthåriga donnan någonsin:

claire

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Lisa K 21 mars, 2016 at 18:31

  Jag brukar peppa mitt korthåriga jag med dig! För det är lite knepigt det där med kort vs långt hår. Precis som du så passar jag tusen gånger bättre i kort hår än långt, men med jämna mellanrum får jag för mig att jag ser okvinnlig och manhaftig ut och börjar spara ut det. Det slutar alltid med att jag klipper av det igen…
  Hårångesten är helt klart konstant.

  • Reply Linda K 21 mars, 2016 at 20:39

   åh vad glad jag blir, tack! jag tänker ofta när jag klipper mig att nu får jag börja ha läppstift mer så jag ser kvinnlig ut. sen glömmer jag det oftast 😛

 • Reply Helen 21 mars, 2016 at 19:36

  Kort hår är bland det kvinnligaste som finns, basta. Önskar jag själv kunde ha det men avundas alla som kan, sträck på er o känn in kvinnligheten
  Med vänlig hälsning, Helen

  • Reply Linda K 21 mars, 2016 at 20:40

   härligt att höra, tack! <3

 • Reply Stefan 21 mars, 2016 at 21:14

  Ja i ditt korta hår ser du verkligen kvinnlig ut!

  • Reply Linda K 22 mars, 2016 at 16:33

   tack vad snällt 🙂

 • Reply Jenny 21 mars, 2016 at 22:09

  Du passar precis som Claire utmärkt i kort hår!

 • Reply Bina 22 mars, 2016 at 10:32

  Jag tycker det kan vara urtjusigt med kort hår! Kolla Michelle Williams – hur feminin är inte hon! Och så mycket intressantare i sina korta frisyrer än i sina långa. Stort gilla även på din korta frilla;-)
  /Bina aka fegis med långt hår

  • Reply Linda K 22 mars, 2016 at 16:34

   ja men jag håller med! williams är kalas, ofta med som frisyrförebild när jag ska till frissan. tack! 🙂

 • Reply B-M 22 mars, 2016 at 11:58

  Jag är en av få som faktiskt haft både jättelångt hår och jättekort. Passar iof med min personlighet, det far litet hit och dit 🙂 . Har numera halvlångt och har funnit frisyren jag trivs med. Såg inte bra ut i kort hår, har för stort huvud….. tycker det är trist att endel menar att senast vid 50 kan man inte ha långt hår mera (är 48…) . Why? Om hårets kvalitet håller så tänker jag ha långt grått, som Sarah Harris på Vogue, min håridol. Tex Renee Nyberg och Lena Philipsson är också två runt 50 som har långt, och fint hår. Du är jättefin och kvinnlig i ditt korta !!

  • Reply Linda K 22 mars, 2016 at 16:35

   eller hur, huvudsaken är att man själv trivs, sen spelar ålder ingen roll! tack för snälla ord 🙂

 • Reply Jessica E 24 mars, 2016 at 08:09

  Hörde också det avsnittet och har även en man som bett mig att inte klippa av mig håret nu när jag fyllt 40….. Jag tänker behålla mitt långa hår tills kvaliteten säger annat eller jag tröttnar. Ålder eller vad andra tycker borde inte spela roll…

  Claire är fab i sin fisyr! Robin hade ju långt hår innan och passar i bägge tycker jag.

  Du är jättesnygg!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.