Helt apropå

Solsken och huvudvärk

10 mars, 2016

Det är väl bara att vara tacksam över att det är fredag i morgon. Trött trött trött och lätt panisk över allt som ska göras på kort tid.

Om en timme sätter jag mig i alla fall på tåget och åker hem till mina godbitar. Maken är på resande fot (bra mycket längre än till Linköping) så jag är solo med de unga tu. Tilde sover gärna hos mig när det finns en plats ledig, och in morse hade vi morgongymnastik innan vi klev upp. Jag noterar att jag inte är lika vig och spänstig som hon. Tvärtom, väldigt väldigt stel… Vi får jobba på det.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stefan 10 mars, 2016 at 19:58

    Ja du vad skönt med fredag i morgon två dagar ledigt som man får göra vad man vill med.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.