Helt apropå

Uppdaterad

9 mars, 2016

Så där ja, nu är jag uppdaterad på HLR. Bra det där. Att vet vad man kan göra. Det är inte säkert att det hjälper men jag kan försöka att rädda. Vi har tränat inblåsningar och kompressioner, vi har lagt varandra i stabilt sidoläge, vi har ringt 112 i pappersmobiler som ser ut att vara Nokia 5110, vi har försökt hjälpa varandra när vi ”satt något i halsen” och använt (låtsas)defirillatorer på våra dockor.

Eftersom vi fick nya dockor att öva med tog jag hem min gamla till barnen. Det visade sig att sonen readan var bekant med HLR, det har dom fått lära sig på gympan. Strålande ju! Dottern tog sig ann mun-mot-mun-metoden på Mini-Anne så till den grad att hon nu tyvärr fått ”vatten” i lungorna.

insta-minianne

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.