Helt apropå Nytt

Det hände sig en dag

2 mars, 2016

gammelrosaJag hittade den här bilden i mobilen. Provade visst den där fina kortärmade kraglösa perfekta gammelrosa blusen från Filippa K på MQ när det var erbjudande om 20 procent på valfritt plagg och det visade sig att jag gillade den mycket och velade mellan en mindre och en större storlek och till slut kom fram till att den mindre nog är bäst och det blev lite dramatiskt eftersom jag plötsligt började blöda från det där såret på armen som jag inte har en aning om vart det kommer ifrån men jag hoppas att jag inte blödde på kläderna och… ja vad tycker ni?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maria B 3 mars, 2016 at 10:37

  Den är ju väldigt snygg! Svårt att få grepp om färgen såhär på bild, den ser ganska rosa ut…. Jag tror det är en keeper!!

  • Reply Linda K 3 mars, 2016 at 20:44

   mmm den ska provas till en massa plagg hemma och så får vi se 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.