Djupa tankar

Fryset

1 mars, 2016

Jag undrar om jag kommer att få tillbaka något slags värmetillstånd över huvudtaget här i Trysil? Är liksom in-i-märgen-kall hela tiden känns det som. Igår var det ändå sol och allmänt trevligt. Idag är det molnigt, kallt och blåsigt. Vi var ut i förmiddags och fram till lunch. Mot slutet fick jag sätta mig i en värmestuga och försöka tina tår och fingrar.

Tro nu inte att jag på något sätt klär mig tramsigt. Jag har så mycket kläder på mig att mer vore konstigt. Ullunderställ, dunfleecetröja och dunjacka. Ändå fryser jag.

Nä, i eftermiddag får det blir spa. Jag ska sitta i bastun tills jag smälter bort. Mycket tveksamt om jag tar mig utomhus till bubbelpoolerna, kanske fryser till is på vägen.

I den blåsigaste stunden svor maken och jag en helig ed om att nästa sportlov, då åker vi till värmen istället. Det gör vi varje år. Och sen glömmer vi tydligen bort det.

kallt

Dagens vy från balkongen.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply frida 1 mars, 2016 at 14:34

    Bastu är bra!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.