Djupa tankar

Djupa tankar till fjälls

1 mars, 2016

Jag roar mig med att titta på folk i backarna. Det är ju märkligt hur vissa väljer att kombinera färger och mönster. Jag ska inte säga vilka kombinationer som finns på min värsta-lista eftersom jag säkert riskerar att såra någon, men vän av stilordning förbryllas och förfasas ofta. Själv kör jag på det säkra kortet svart och svart. Vore i och för sig trist om alla gjorde det, så jag får vara tacksam över att så många är färgblinda.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 1 mars, 2016 at 20:23

  Jag såg rubriken och trodde det skulle handla om skor igen 😛

  • Reply Linda K 1 mars, 2016 at 20:47

   ha ha ha, jag försöker stilla mig 😀

 • Reply Nilla 4 mars, 2016 at 12:20

  Fördelen med hiskeliga färgkombinationer är att man lätt känner igen/hittar varandra i backen…..mina barn ser ut som om de vore målarlådor ?

  • Reply Linda K 4 mars, 2016 at 16:57

   Håller till fullo med! Ungar Får gärna vara färgglada. Min man hade neongula jacka i år, jag såg honom överallt 😀 Det är ibland fölk i min egen ålder jag funderar lite över. Smaken är som baken!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.