Tips

Another pod

26 februari, 2016

Jag finner pod på pod. Trevligt. Nu lyssnar jag på Stiljournalen. Med ett annat Filip och Fredrik-par. Jag gör detta fascinerad, förundrad och med stor behållning. Kan tycka att herrarna är lätt överdrivna och väldigt överklassiga (det är frack och smoking i parti och minut, och ganska strikta åsikter om vad man bär förutom det), men det är underhållande att lyssna på och tidvis inspirerande. Kul att höra män prata stil också. Mycket duttande med manchettknappar och sidennäsdukar, prat om stilikoner och diskussioner kring vad som definierar ett dressingroom. Undrar dock hur många svenska män som lever enligt dessa deviser…?

Skärmavbild 2016-02-26 kl. 17.26.16

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.