Helt apropå

Deras stil – inte riktigt min

23 februari, 2016

På vägen hem från jobbet lyssnade jag på ett par avsnitt till av Stilpodden. Och kom fram till att jag nog inte är deras målgrupp. Håller inte alls med om saker dom säger och känner inte igen mig i deras resonemang.

Ändå kan jag inte riktigt släppa den. Det är något med damerna som roar/fascinerar mig. Kanske det faktum att vi är så olika. Och att dom pratar om ganska märkliga ting emellanåt. Jag tror jag ska lyssna på några avsnitt till.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ewa 23 februari, 2016 at 21:45

  Har du lyssnat på Stilljournalen ?

  • Reply Linda K 24 februari, 2016 at 08:52

   inte lyssnat än, men laddat ner! har hört mycket gott om den.

 • Reply Tove 24 februari, 2016 at 10:16

  Håller med! ”Säker Stil” blir liksom mer glam och fart 😉 (även om det där med barfota på vintern för mig är ett oooooobegripligt val)

 • Reply Åsa 24 februari, 2016 at 17:41

  Skönt att fler tänker som jag. Det är lite jobbigt när man inte riktigt ”hänger med” längre?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.