Helt apropå

Jag överlevde

18 februari, 2016

Tog mig an ett träningspass på lunchen. Efter nästan två veckors förkylning. Är fortfarande ganska snorig, men det gick över all förväntan på Intervall flex-passet. Så nu ska jag väl vara igång igen. Får se om jag kan röra mig alls på lördag.

Och nu, en fråga och en uppmaning.

Fråga: varför är det nästan nästan alltid män som luktar ingrott svett så in i bomben på träningspass? Sådär mycket att man inte kan vara i närheten utan att må dåligt. Jag slänger in en fråga till: Känner dom själva inte hur det luktar?

Uppmaning: Män! Efter en tid luktar träningskläder inte gott även om man tvättar dom. Då är det dags att skaffa nya. Gör det!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AnnaP 18 februari, 2016 at 14:11

  Och det är ju ofta samma män som envisas med att träna i en bomullströja! Varför, när det finns plagg som andas????

  • Reply Linda K 19 februari, 2016 at 08:49

   så många frågor – så få svar!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.