Lista

Vad?

15 februari, 2016

Jag hittade en lista hos Underbara Clara som jag tar mig an.

Vad stressar dig? Att inte ha koll på läget, Ibland att inte veta (ibland är det tvärtom skönt att inte ha en aning). När saker och ting inte funkar som jag vill.

Vad ska du göra ikväll? Laga middag, hjälpa barnen med läxläsning, förbereda för i morgon, antagligen slockna tidigt (fortfarande förkylningsmatt).

Vad är svårt? Att varva ner ibland. Att alltid vara en bra mamma. Att hinna allt jag vill. Nej, det är inte svårt. Det är omöjligt.

Vad är lätt? Att älska. Personer, djur, grejer, ställen, upplevelser…

Vad blir det för middag idag? Gulaschsoppa och sen våfflor! Är man barn blir det eventuellt bara våfflor.

Vad vill du göra mer? Sånt jag verkligen älskar. Vet nog vad det är men inte om det går.

Vad går du igång på? Att ha flyt och få saker att funka. Att se att det jag åstadkommer är till nytta och glädje för andra.

Vad gråter du av?  Nästan allt, tror jag. Ibland blir jag nästan arg på mig själv för att jag inte kan skärpa till mig. Allt från orättvisor och elände i världen där människor far illa till när barnen är FÖR fina och när filmerna slutar lyckligt.

Vad gjorde dig arg senast? Hm, antagligen på nån unge som är omöjlig. Driver mig till vansinne ett par gånger om dagen. Tur att dom varvar tonårsfasonerna med att vara små änglar.

Vad åt du senast? Tänkte hålla mig till middagen men blev tvungen att ta en riskaka.

Vad är fånigt? Så mycket som jag inte kan skriva så mycket om!

Vad är gott? Riskakan var helt ok. Middagen kommer att bli ännu bättre. Och så gillar jag cava. Choklad. Rött vin. Dumplings. Smågodis. Smörgås. Krabba…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.