Tips

Dokumentärer

4 februari, 2016

Lyssnar ni på P3 och P1 Dokumentär? Om inte kan jag varmt rekommendera. En massa märkliga, tragiska, hemska, fina berättelser från verkligheten. Både gamla och nya händelser.

Eftersom jag lyssnat igenom nästan alla P3 Dokumentär avverkar jag nu P1. Senaste avsnittet lyssnade jag på idag. Familjen som delades på mitten. Man och kvinna skiljer sig och delar upp barnen mellan sig.

Skilsmässan skapade två föräldrar som helt tappade greppet och inte kunde kommunicera om någonting. Deras hat blev ett krig där vi barn hamnade mitt i skottelden. Vad var det som hände, och hur kunde det gå så illa som det gick?

Det är så sorgligt och märkligt. Hur kan föräldrar bete sig så ego och konstigt, mot varandra och mot sina barn? Och inte inse det?

Nåväl, den berättelsen och många andra är värda att lyssna på. Gör det!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Åsa 5 februari, 2016 at 17:32

  Eller hur! Jag började tågpendla till Stockholm i måndags och har redan hunnit beta av ett par. Olyckan t ex, fick jag lyssna klart på hemma för jag blev lite väl blödig på tåget?, och Att ta ett barn. Den sistnämnda gör en så jäkla arg på myndighetssverige. Sen har jag inte hunnit fler. P3-dok är Södermannen min favorit. Men där finns en massa bra!

  • Reply Linda K 5 februari, 2016 at 20:19

   en riktig lyssnarskatt!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.