Nytt

Och bakom elementet finner vi…

27 januari, 2016

För ett tag sedan lyckades jag tappa ner en grej bakom ett element i mitt arbetsrum hemma. Det har varit barnrum tidigare, så när jag började peta med blompinnar bakom elementet trillade det fram allsköns barnsliga ting. Teckningar, pennor, kort, små figurer, massa skräp… hur mycket ryms bakom ett element liksom?! Och, har alla ungar i familjen (ja alla fyra har huserat i rummet vid olika tider) ”råkat” tappa grejer där? Klantig familj vi är i så fall.

Nå, mitt i mitt rensande och pillande trillade det plötsligt fram en klocka. Som garanterat inte tillhört någon i vår familj. Måste ha varit någon som bodde i huset innan oss som också var klantig. Det är en sån där söt liten damklocka. Som ju passar utmärkt för mig!

Den fungerar utmärkt och är på idag:

klocka

 

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Frida 27 januari, 2016 at 08:07

  Wow, vilket fynd!

 • Reply Marie 27 januari, 2016 at 08:13

  Kul! Jag har en gulring med en akvamarin som min mamma grävde fram i rabatten när vi ägde en hyresfastighet från 1913.

 • Reply Livet just nu 27 januari, 2016 at 14:26

  Coolt! Du ska kanske kolla bakom alla de andra elementen också?

  • Reply Linda K 27 januari, 2016 at 20:21

   det borde jag verkligen 😀

 • Reply Nilla Tankebubblor 27 januari, 2016 at 17:32

  Vilka fin Certina! Kolla de andra elementen också 🙂

  • Reply Linda K 27 januari, 2016 at 20:21

   ja eller hur! god idé! 😀

 • Reply Stefan 27 januari, 2016 at 20:39

  Det är det som kallas lön för mödan

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.