Helt apropå

Sabla ungar

25 januari, 2016

Vi har fått tonåringar i huset. Dom är 7 och 11 år gamla och dom är fullkomligt flippade humörmässigt hästan hela tiden. Båda två har nått nya höjder på sistone. Skriker och gormar, är ganska otrevliga, retas med varandra, hör medvetet inte när man ropar på dem, lögner och svordomar förekommer.

Vet ni vad det gör med en förälder? Det kan jag tala om. Föräldern blir en hemsk tjatmoster som tidvis skriker halsen hes. Man slutar sitt dagjobb, kommer hem och hoppar direkt på kvällspasset. Inte undra på att man sover gott!

Och ja, emellanåt är dom världens gosigaste och kramiga. Tack och lov, annars kunde man ju få för sig sälja dom billigt på Blocket.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jenny 26 januari, 2016 at 10:33

  Ja fy vad jobbigt det där är! Har en sexåring och en tioåring hemma och dom gör mig helt matt emellanåt…
  Och så är dom så himla gulliga med varann däremellan. 🙂

  • Reply Linda K 26 januari, 2016 at 20:01

   eller hur, det är himmel och helvete. väl det som är livet 🙂

 • Reply Linda 26 januari, 2016 at 16:28

  Samma här, med en 10-åring och 12-åring…misstänker att vi bara sett början av tonårsdramat 😉

  /Linda

  • Reply Linda K 26 januari, 2016 at 20:00

   giv oss styrka…! ;D

 • Reply Mel E 26 januari, 2016 at 19:11

  Har samma kombo (10 och 13 i år) PLUS en treåring i bästa swing! Man blir ju inte snygg direkt…

 • Reply Jessica E 26 januari, 2016 at 20:26

  Samma här med en 9 åring, en 7 åring och en 2-åring….You can just imagine the drama….. De två stora tjejerna vill ena sidan sminak sig och flytta hemifrån imorgon och jag är sååå pinsam, å andra sidan vill de sitta i knäet oh sover i vår säng minst varannan natt…. 2-åringen är bara så himla fin och härlig men faller ju helt samman emellanåt i sin frigörelse aka trots.

  • Reply Linda K 27 januari, 2016 at 07:34

   när ungarna är hos mormor och morfar en helg och man har en kväll för sig själv med maken blir det VÄLDIGT lugnt och tyst. så pass att jag omedelbart börjar önska att dom var hemma igen. brukar tänka så när det är som vildast! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.