Nytt Tips

Testat – gillat

23 januari, 2016

Nu ska jag passa på att meddela att jag testat Une mascara. Och gillar mycket! Lätt att få på rätt mängd, blir inte för mycket utan lagom, sitter kvar fint och är mycket lätt att tvätta bort. Det är halva priset på vissa av Une-mascarorna på Åhlens fram till i morgon söndag. Tips!

une

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jessica E 23 januari, 2016 at 21:29

  Funkar den på de undre fransarna också så det inte sitter en svart skugga under ögonen vid 15-fikat?

  • Reply Linda K 23 januari, 2016 at 21:32

   jag målar aldrig underfransarna så det vågar jag inte svara på. men om man inte gnuggar har jag svårt att föreställa mig det?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.