Inredning Nytt

Husligt inlägg

16 januari, 2016

Ibland vill man ju boa utan att vara gravid. Eller hur? Alltså fixa och greja hemmavid. Flytta på saker och göra om med det man redan har hemma. Man blir ju lätt hemmablind med hur det ser ut hemma, och så ibland upptäcker man att ”jag skulle ju kunna göra så här istället” eller ”hur ser det egentligen ut här?! Något måste till!”

Jag gör det till och från. I helgen har vi råkat ut för strömavbrott i parti och minut (för tillfället 15 grader i vårt sovrum, vad sägs om det? Nåväl, vi har duntäcke och man sover gott i kylan) och behovet av att tända ljus ökar. Kakelugnen går varm och vi tänder ljus lite här och var. Bland annat har vi plockat fram stumpastaken! Minns ni den? Var himla populär i början av 2000-talet, och den håller än. Värmeljus värmer verkligen.

stumpastake

Barnen och jag var på bio i eftermiddags. Såg Den gode dinosauren, och ja jag grät. Sorgligt och fint värre.

Vi kom i god till Täby centrum och jag mutade/hotade barnen att få titta in på R.O.O.M / Habitat fem minuter. Och hittade. Kuddar. Vissa skulle kalla dom galna kuddar. Med djur på. Jag har sett dom förr och blivit smått förälskad. Men priset liksom. Nu var det 50 procent. Två kuddar till priset av en. Kuddar att ha i sängen. Carl var på min sida (Tilde tyckte dom var ”apfula” men det valde jag att ignorera) och jag slog till. Pst, det är sammetsmönster på baksidan. Om man är på det humöret. HA HA HA.

kuddar

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emma 18 januari, 2016 at 13:24

  Men guuud vilka kuddar! Vad är detför märke? Jag MÅSTE ha dem! 😀

  • Reply Linda K 18 januari, 2016 at 17:56

   Christian Lacroix!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.