Dagens

Fredag

15 januari, 2016

20160115Grå kashmirpolotröja LaRedoute, grå kostymbyxor Filippa K, mönstrad ullsjal by Malene Birger, tofflor (inte på jobbet)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Åsa 15 januari, 2016 at 20:32

    Ha, ha! Vet inte om passningen om ”inte på jobbet” var till mig (alltså ens om det var en passning) ? Fyi så kan jag se skillnad på jobb- och hemmakläder? Men det är kul att kunna klä sig moderiktigt. Du verkar ha superjobb på så vis. Jag är jurist och det är lite mer konservativt. Men man gör ju så gott man kan?

  • Reply Linda K 15 januari, 2016 at 22:51

    inte tänkt som nån passning, ville bara förtydliga, ha ha. ja jag kan nog klä mig lite hur jag vill. det finns alla stilar på mitt jobb. ganska härligt!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.