Djupa tankar

Om barnen själva får välja?

14 januari, 2016

Tittar runt bland diverse bloggar. En del som jag älskar och tycker är jättecharmiga. Vissa som är kul att ha koll på. Några som jag gillar att förfasa mig över (inga av er såklart, ha ha).

I morse såg jag en bloggare som visar upp sina barns perfekta lekrum. Med trendiga möbler och designgrejer av senaste modell. Allt går i pastell. Alla saker ligger perfekt. Det ser inte ut som rum där barn leker. Det är snudd på kalt. Det finns inget kaos. Inget stök. Inga legobitar som man som vuxen kan trampa på och skrika högt över.

Undrar om dom inreder för barnens skull eller för sin egen?

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elin 14 januari, 2016 at 09:52

  Tyvärr samma föräldrar som säljer och ger bort barnens presenter/julklappar för att det inte matchar gardinerna . Så deprimerande 🙁

  • Reply Linda K 14 januari, 2016 at 17:13

   oj, det lät i överkant. förekommer det?

 • Reply Åsa 14 januari, 2016 at 20:43

  Ha, ha! Jag tror faktiskt att de fotar valda delar. Eller jag hoppas iaf det. Lyllos de hem som gått Frost förbi typ? Mycket snygg blus i inlägget ovan. Eller jag tycker alltid att du har snygga kläder. Och jag är så nyfiken på vad du jobbar med? För du kan ha en så skön stil på jobbet.

  • Reply Linda K 14 januari, 2016 at 20:59

   ja antagligen piffar man rätt mycket innan man fotar rummen. antagligen inte lika städat till vardags. men det SER så o-barnsligt ut. hoppas ungarna har samma smak som mamma…

   tack! roligt att höra 🙂 jag jobbar på FOI, en statlig forskningsmyndighet. forskar inte själv utan jobbar på den administrativa sidan och är chef för de administratörer stöttar våra forskare. tror att de flesta av kollegorna tycker jag klär mig med stil, men det finns alltid någon som rynkar på näsan också 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.