Film och teater

Mars schmasch

3 januari, 2016

Vi ser på The Martian. Bra och ruggig. Ensam på en planet – nej tack. Men som tur är är det Matt Damon och han är ju en riktig hjälte. Han klarar biffen!

themartian

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Åsa 5 januari, 2016 at 18:06

  Jag har helt tappat det här med film och orkar bara kolla tv-serier nu (småbarn har ju lätt den effekten på folk). Så jag visste inte att det var en film när jag köpte boken till min man i julklapp. ”Tänk Robison Crusoe möter McGyver, fast på Mars” stod det i beskrivningen och det passar min civilingenjörande, vetgiriga och mycket händiga make, tänkte jag? Fast nu när jag har läst om filmen är jag lite sugen. Ps. Du har inte sprungit på någrs snygga, klassiska stövlar när du har reafyndat?

  • Reply Linda K 5 januari, 2016 at 18:49

   aha jag visste inte att den fanns som bok också. jag kan tänka mig att den passar tekniknerdar med allt sånt där som ska kommas på och kluras ut på en öde planet. matt damon känns som einstein typ ;D

   jag har inte haft ögonen på stövlar eftersom jag inte letar efter några. men rizzo brukar leverera, kollat där?

   Och ja, filmen är sevärd. lång men sevärd!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.