Djupa tankar

Frälst. Nästan i alla fall.

21 december, 2015

Igår tränade jag på Friskis igen efter alldeles för långt uppehåll. På grund av sjukdom och aktivitetstunga kvällar, typ. Det var en närmast religiös upplevelse att komma igång igen. Jag kände att halleluja nu ska här tränas var och varannan dag under julledigheten och det ska intas måttliga mängder julgott!

Kom till jobbet i morse. Någon hade lagt ett par praliner på mitt skrivbord. Jag stoppade instinktivt en i munnen, utan att ens tänka. Så kom jag på att jag ju är frälst och ska undvika att stoppa i mig allt som finns framför mig bara för att. Så jag spottade ut chokladbiten i papperskorgen.

Linda – julen: 1 -0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Livet just nu 22 december, 2015 at 01:29

  Hrrmmm. Nu tänkte jag något ekivokt.
  Behåller det för mig själv och önskar lycka till med det stillsamma ätandet.

  Moahahahahaha!

  • Reply Linda K 22 december, 2015 at 06:04

   He he he. Tackar!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.