Djupa tankar

Hemma-ågren

11 december, 2015

Nej det fungerar inte, jag får stanna hemma idag också. Blir kallsvettig när jag gör något, är frusen och har ont i kroppen. Ändå känns det som att jag borde vara på jobbet. Vilket ju är knäppt, eftersom jag troligtvis inte skulle vara särskilt effektiv och kanske smitta kollegor med vad-det-nu-är-jag-har.

Men jag skulle ändå vilja. Ska tacka av en medarbetare i eftermiddag och så är inte jag där. Världen går inte under, allt hänger verkligen inte på min närvaro – det finns en massa andra kollegor där som tar hand om hen. Men jag ville krama om och berätta hur uppskattad hen har varit och säga lycka till i framtiden.

Skit också.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.