Style by LindaK

Fick en fråga

25 november, 2015

Kort hår + mössa = ingen hit oftast. Inte för mig i alla fall. Känslan av att nu ser det ut som att jag inte har något hår utan bara ett ganska stort huvud. Så jag brukar dra fram lite lugg för att bevisa motsatsen. Eller så orkar jag inte bry mig (hey jag är gift och har mitt på det torra, det är ok att jag inte ser ut som sjutton när jag vistas utomhus i kyla).

medmössa

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda 25 november, 2015 at 10:50

  Hahaha, tackar : ) Det blir ändå rätt stor skillnad med lite lugg. Och jag ska försöka komma ihåg att jag är 41 och verkligen borde ha släppt såna här nojor .

  // L

  • Reply Linda K 25 november, 2015 at 11:35

   nojor blir man nog aldrig helt av med 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.