Helt apropå

Young love

19 november, 2015

Härom kvällen förkunnade dottern att hon nu är ihop med en kille i klassen.

– Men, du har ju sagt att du inte tycker så mycket om honom?
-Det gör jag inte heller. 
-Varför är ni tillsammans då?
-För att min bästa kompis är det.
-Är ni båda tillsammans med honom?
-Ja.

Jag inledde ett mor-dotter-samtal där jag sa att jag tycker att man för det första ska vara tillsammans med någon för att man tycker om den personen, och för det andra ska man inte dela kille med någon annan.

-Om du ska vara ihop, skaffa en ledig kille eller tjej som du verkligen gillar!

Igår berättade dottern att hon gjort slut med killen. Och sen hade en annan kille som hon tycker om frågat lite allmänt sådär om någon ville vara tillsammans med honom. Dottern svarade ja. Så nu är dom ett par. Vad det innebär är jag inte helt säker på, men det känns tämligen oskyldigt. Maken säger ”ni får inte pussas i skogen!”. Sonen retas ”hånglar ni!?”. Den kärleken den kärleken.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.