Djupa tankar

Svåra tankar

18 november, 2015

Oavsett vad det sägs om att allmänheten inte ska känna sig orolig så gör man ju det. Ska det hända något i Sverige nu? Sonen ska med skolan till Tekniska museet i morgon, ska jag jag vara orolig för det? Maken och jag planerar att gå ut och äta i helgen, är det dumt?

Lätt att säga att man ska leva vidare som vanligt, svårare att göra det.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply AboutAlice 18 november, 2015 at 20:54

  Det är svår att veta. Herregud. Totalt omöjligt. Jag inser ju att jag jobbar väldigt dumt i Gbg eftersom det är nära centralstationen… Men vad ska jag göra??

  • Reply Linda K 19 november, 2015 at 08:41

   nämen precis. man kör väl på som vanligt, men tänket finns ju där…

 • Reply Monica 19 november, 2015 at 09:37

  Tänket finns absolut där! Jag har bestämt mig för att det inte går att gå omkring och vara rädd. Men visst är det läskigt…
  Kontoret jag jobbar på ligger nära NK…(också ett strategiskt ställe), åker tunnelbana varje dag, barnen har aktiviteter i city etc etc. Men det är väl precis det här de vill – skrämma oss till underkastelse 🙁

  • Reply Linda K 19 november, 2015 at 10:27

   svår situation, man vill inte låta sig påverkas och KAN inte alltid heller eftersom man jobbar där man jobbar, måste ta sig kommunalt, etc. och så vill man ju kunna leva livet!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.