Helt apropå

Sånt som stör mig

11 november, 2015

När man har en tid bokad någonstans och kommer dit i tid. Och så får man vänta. Inte ett par minuter, utan som nu hos sonens frisör nästan 25. Och inte ett ord om att ojdå det drog ut på tiden jag är ledsen för det.

Så nu sitter jag och stressar över att jag kommer att hämta dottern sent på fritids.

Irro!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AboutAlice 12 november, 2015 at 06:19

  Jag hatar att vänta på andra personer. Det är klart att ibland händer det saker och man blir sen men jag tycker oftast att det är samma personer som blir sena alltid och då är det inte längre en slump utan just en oförmåga…

  • Reply Linda K 12 november, 2015 at 11:15

   eller hur. och blir man sen tycker jag det kan vara på sin plats att be om ursäkt, för även om man inte alltid kan rå för förseningar blir ju den som väntar lidande.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.