Film och teater

Filmkväll

7 november, 2015

instaetVi fortsatte på tema film och såg E.T. ikväll, dottern och jag (männen fortfarande på cup). Dotterns första gång, min kanske femte? Till min lycka har jag funnit en gråtfrände! Vi blinkade tårar i kapp och kramades när E.T. nästandör och när han ska ”go home”. Vackert.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pernilla 8 november, 2015 at 12:49

  Jag älskade den filmen. Skrev tom brev till huvudrollskillen (inte ET), men han svarade inte. Men filmen: fem bullar i betyg.

  • Reply Linda K 8 november, 2015 at 13:56

   Kul att se om filmen med en liten person som aldrig hört talas om ET men som tyckte jättemycket om den. Ohyfs att inte svara!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.