Djupa tankar

Tankar om skjorta

3 november, 2015

I min klädkammare hänger, säg… åtminstone fem vita skjortor/blusar. I lite olika modeller och material. Figursydda, raka, luftiga. Fullt tillräckligt för en person. En person som verkligen gillar vita skjortor. För att dom ser så himla KRISPIGA ut till allt. Jeans. Kostym. Kjol. Under tröjor. Uppknäppta med t-shirt under.

Fem skjortor alltså. Minst. Och så kan jag ändå inte sluta titta på den här. En vit skjorta. Från Gant. Jag får för mig att… budskapet är bra? Dom ändrade världen. Inte skjortan. Vad betyder det? Jag vet icke, men jag vill ha skjortan.

gant2

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 4 november, 2015 at 09:32

  Såg du att Cecilia Blankens hade vikt upp skjortan till t-shirtlängd. Mycket snyggt.

  • Reply Linda K 4 november, 2015 at 14:03

   nej? var när hur?

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 4 november, 2015 at 14:47

  Här: http://ceciliablankens.se/2015/11/03/svallande-kanslor/

  Me like! så jag måste nog också införskaffa vit skjorta. Men jag har å andra sidan inte särskilt många, typ två. Som jag inte gillar nå vidare, någon av dem.

  • Reply Linda K 4 november, 2015 at 15:23

   ah. ja, snyggt! kan det vara med skjorta som med jeans – att man alltid söker det perfekta men kanske aldrig når riktigt ända fram?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.