Helt apropå Nytt

Man friskar på sig

29 oktober, 2015

Man sover mer eller mindre ett dygn. Sen vaknar man och har världens dyngförkylning, men den där sjukkänslan ger med sig vartefter timmarna går. Man har ändå vett att hålla sig hemma från jobb. Skrotar runt, kollar en film, råkar klicka hem den där brallan man kollat länge på (ni vet den med den omöjliga benlängden som man bestämt sig för att bemästra) eftersom det trots allt är lite synd om sjuklingen, och kanske till och med slänger in en tvätt. Är man spritt språngande galen dammsuger man eventuellt också.

bralla

Den där omöjliga brallan som man blivit kär i.

Du kanske också gillar...

1 kommentar

  • Svara Onsdag – Lindak.nu 4 november, 2015 at 14:52

    […] t-shirt COS, grå kofta Acne, grå culottes &Other Stories, svarta mockastövlar […]

  • Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.