Helt apropå Nytt

Mitt nya höst-jag

27 oktober, 2015

Jag upplever en något av en ny-höst nu när jag ställt undan cykeln för i år (planen var att hålla ut till höstlovet. Dessutom slutade mina bromsar fungera, det blev jobbigt). Det är inte längre träningskläder som gäller när jag tar mig till och från jobbet. Det är riktiga ytterkläder! Det är ju härligt att dra på sig en rock eller snygg jacka istället för fleecetröja och neongul jacka. Stövlar eller skor istället för skitiga gympadojor. Favvoväska över axeln, inte nedsmutsade ryggsäcken. Jag är rent av lite snygg när jag tar mig till min arbetsplats. Alla tiders!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helena 10 november, 2015 at 14:27

  Känner igen mig 🙂 Dessutom ser jag fram emot att plocka hem allt jag samlat på mig på kontoret under det senaste dryga halvåret.

  • Reply Linda K 10 november, 2015 at 15:37

   jag ser fram emot att byta ut några par inneskor på jobbet 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.