Djupa tankar

Morgonstund har tårar i ögonen

23 oktober, 2015

Idag är jag ledig. Tog en semesterdag. Dels för att jag har en del att greja med inför helgen,dels för att jag kände att jag verkligen behöver en ledig dag.

Barn är lämnade på skolan. Maken kom hem från utlandsjobb mitt i natten och sover fortfarande. Jag har go-frukostat och ska väl snart komma igång med dagen. Men det är svårt att njuta fullt ut tycker jag, efter det som hände igår i Trollhättan och det som händer i form av mordbränder på asylboenden runt om i Sverige. Vad är det med människor? Hur tänker dom? Tänker dom alls? Jag blir rädd och får ont i magen av att det är så. Jäkla skit.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jessica E 25 oktober, 2015 at 20:36

  Håller helt med!!! Är rädd för att det ska bli repressalier och att det är en liten klick (för de är ju inte i majoritet) som ska få styra över om vi ska kunna ta emot människor i nöd!! Många av de som är värst har ju själva haft möjlighet att göra något av sina liv men har inte tagit dem och är då bittra över att livet inte gett dem högsta korten på handen. Det är ju knappast flyktingarnas fel….

 • Reply Linda K 25 oktober, 2015 at 20:43

  usch ja. men visst är det så att det goda alltid segrar? till slut?

 • Reply Jessica E 25 oktober, 2015 at 20:58

  Jag hoppas och tror det eftersom människan trots allt föds god!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.