Helt apropå

Strumpbyxa på

20 oktober, 2015

Idag inledde jag premiären för svarta heltäckande strumpbyxor. Jag har kämpat emot till nu, kört med barbent och inte ens särskilt mycket strumpa. Men nu faller jag till föga. Och till dessa strumpbyxor svart pennkjol, grå långärmad top, grå poncho och svarta ballerinas. Hann inte med någon dagens, dock. Ock ock.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AboutAlice 20 oktober, 2015 at 20:14

  Jag har tjocka strumpbyxor idag men när jag går till jobbet på morgonen vid halv sju är det rätt kallt ska jag säga dig….

  Och är det något som jag hatar är det att frysa och vara trött på samma gång..

  • Reply Linda K 20 oktober, 2015 at 20:35

   jag hojar fortfarande, och i träningskläder. men inte så länge till, och då blir det till att morgonhuttra…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.