Helt apropå

Träsmak

17 oktober, 2015

Anledningen till att jag har ont i hela kroppen, är darrig i händerna och är trött som efter ett trippel intensivpass? Sannerligen säger jag eder: en heldag i trädgården! Vi fick skäll av kommunen för att våra buskar och träd hänger för långt utanför tomten och uppmaning att åtgärda det. Så det gjorde vi. Genom att kapa syrenbuskar, andra buskar, olika buskar, diverse buskar. Och en delar av en freaking björk!

I den här familjen är det kvinnorna som står för vedhanteringen. Ok, maken motorsågar de stora delarna. Men sen är det jag och dottern som sköter rubbet. Ikväll har jag huggit som besatt och dottern försett mig med huggbart (hon har fraktat veden till mig med sparkcykel, cykel och skateboard) Bra samarbete! Sen in med allt i garaget och efter ett halvår eller så vidare till pannrummet.

Även eloge till sonen som släpat och kapat buskar <3

ved

Jäklar vilken motion man får och vad trött man blir av vedhuggning.

ved2

Vedhantering.

ved3

Nu klarar vi oss en vinter eller två. Kakelugnen ska få gå varm!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hallin 18 oktober, 2015 at 09:41

  Måste vara allra bästa träningen. Låter härligt!

  • Reply Linda K 18 oktober, 2015 at 10:06

   Det var riktigt skönt, i solen och allt. och idag känner jag att jag lever ;D

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.