Dagens

Fredag

16 oktober, 2015

Pinnade iväg på ett frukostseminarium med tema Laget framför jaget –  att ha mod att fatta beslut även vid osäkerhet. Som ledare förväntas både tydlighet och mod att kunna fatta beslut även då inte alla faktorer är kända och när vi är utsatta för tryck och tidspress.

Även om det kanske inte presenteras rafflande nyheter tycker jag ofta att jag får med mig tänkvärdheter från såna här tillfällen. Så även idag. Glad att jag deltog!

Så här morgonsuddig var jag förhoppningsvis inte under frukostseminariet:

20151016

Svart kashmirtröja Soft Goat, jeans Acne, svarta stövletter Topshop, mönstrad ullsjal by Marlene Birger

Du kanske också gillar...

Inga kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.