Djupa tankar

Det var väl ett j***a fixande

14 oktober, 2015

Det gäller ju att slå knut på sig själv så mycket som möjligt. Både på jobb och hemma. Nu ska jag inte gå in på jobbdetaljer, men hemma har jag försökt skriva veckomeny och handla-lista och samtidigt lyssna på stolt dotter som fått hem svåra läsboken och ville läsa högt för mig. Lagat mat, plockat fram grejer för morgondagen och i samma veva hindrat barnen att bråka ihjäl varandra. Kommit hem med matkassar, möts i dörren av make som ”glömt nåt” och måste iväg med fotbollar (?) och själv packat upp all mat och tjatat på dottern att borsta tänderna och sonen att sluta spela boll med ballong i hallen. Skruvat ihop en ny torkställning, plockat ihop tvätt, packat gympapåse (det ska dom göra själva men det glöms lite för ofta) och plockat undan allt som alla lämnar på köksbordet.

Det är ju så att man blir trött på sig själv. Och somnar tidigt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linda 15 oktober, 2015 at 08:31

  Känner igen det där! Tur att man är kvinna då så man fixar allt det där 😉

  /Linda

  • Reply Linda K 15 oktober, 2015 at 09:55

   lite projektlederi hemma ingår ju! 😀

 • Reply Josefin 15 oktober, 2015 at 11:36

  Kram!!

  • Reply Linda K 15 oktober, 2015 at 18:51

   tack! kram tbx 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.