Djupa tankar

Prata ut

2 oktober, 2015

Fast jag redan vet att det är så blir jag alltid lite förvånad över hur mycket lättare, lyckligare och lugnare  jag känner mig när jag pratar med andra. Att diskutera, fråga, få råd, tycka, informera, babbla. Istället för att gå och älta något i sitt eget huvud.

Jag har just fått prata med, med flera och i olika konstellationer, och känner mig lätt, lycklig och lugn. Ja, i alla fall mer än om jag inte hade fått göra det.

Bra för fredagskänslan.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pernilla/I will not keep calm 2 oktober, 2015 at 12:16

    Det är så viktigt! Få lite distans, få kloka svar, få mindre kloka svar – för att komma fram till hur man själv tycker och tänker.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.