Helt apropå Nytt

Kärlek till pod

29 september, 2015

Nya podcast-förälskelser är både bra och, som vi säger, anus. Bra för att det är som att vara kär. Man vill bara vara med den podcasten hela tiden och lyssna på alla alla alla avsnitt. Anus för att man tenderar att gå lite till överdrift i lyssnandet. Så där så att barn och man finner det problematiskt att få kontakt med en.

Min nya kärlek heter:

mysteryshow

och tar varje avsnitt upp ett mysterium som ska lösas. Det är en kvinnlig podare, som man älskar från första stund. Hon får inte använda Internet för att lösa problemen utan resonerar kring dem och pratar med en massa människor. Samtalen blir ofta väldigt intressanta, för att hon är så spontan och nyfiken. Jag känner att jag vill vara i USA och vistas bland alla dessa härliga personer!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.