Dagens Djupa tankar

Lördag

26 september, 2015

Det är elände i världen. Det är en massa på jobbet som inte känns himlastormande. Det är diverse hemma. Lätt att bara grotta ner sig i bekymmer och må-dåligt. I morse bestämde jag att jag gör så gott jag kan och orkar på alla plan, och att det måste räcka. Sen måste jag få vara glad och nöjd också, trots att andra inte är det.

Så idag har jag unnat mig. Att må bra och njuta. Jag har morgontränat. Stökat i en garderob (det är alltså njutning för mig). Kom just in från trädgården där jag rensat bland blommorna och planterat ljung. Har druckit kaffe och ätit en glass. Känns bra!

20150926

Randig top COS, jeans Rodebjer, jeansjacka H&M, mörkblå sneakers New Balance, svart väska Little Liffner

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply AboutAlice 27 september, 2015 at 06:31

  Håller med dig. Ibland måste man få säga till sig själv ( högt också) att man har gjort så gott man bara kan och att det är BRA.

  Och ta hand om sig också.

  Tycker du gör bra!

  • Reply Linda K 27 september, 2015 at 14:04

   Så är det. Tack, det värmer!

 • Reply Malin 27 september, 2015 at 12:27

  Bra tänkt!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.