Tips

Gör vad ni kan!

3 september, 2015

Jag vet att jag inte är den enda som får ont i magen och gråter av all information om och fruktansvärda bilder på flyktingar som försöker ta sig över Medelhavet. Känner hopplöshet, men också att jag vill göra någonting. Det finns massor av bra organisationer som vi kan hjälpa att hjälpa. Så här bra skriver Vi gör vad vi kan:

Människor dör i Medelhavet, men människor överlever också. Tusentals, varje dag. De kommer till Europa omskakade, trötta, rädda och blöta. De kommer utan någonting med sig, till platser där ingenting finns, och därför behöver de din hjälp.

Välj vilken organisation som helt, men välj en och skicka ett bidrag. Många bäckar små, vet ni!

Capture

 

Capture2

 

www.vigorvadvikan.com

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Monica 3 september, 2015 at 20:20

  Ofattbart är det!
  Det känns faktiskt lite bättre i hjärtat när man tryckt på ”betala” knappen tycker i alla fall jag.
  Många bäckar (små eller stora) som sagt. Bättre att åtminstone göra lite än att inte göra något alls….
  Ännu en gång tummen upp för dig Linda för att du tar upp härliga men (som i detta fall) även jobbiga saker i din blogg ?

  • Reply Linda K 3 september, 2015 at 21:39

   känner också så. bättre att göra något litet och så blir det något stort tillsammans med många andra.

   Tack!

 • Reply AboutAlice 4 september, 2015 at 17:09

  Jag har skickat iväg sammanlagt 600 kr ( åt lite olika håll) och nu tänkte jag försöka samla ihop lite kläder och se om vi kan skicka med någon som ska ner. Samt att jag för första gången i mitt liv ska demonstrera till veckan.

  Tittar på FB tusen gånger i timmen och fäller lika mycket tårar för hopplöshet som för folk som sluter upp..

  • Reply Linda K 4 september, 2015 at 20:14

   Bra! det är så lätt att känna sig otillräcklig, men om många hjälper resulterar det i något bra mitt i allt elände. Jag har också samlat ihop en massa barnkläder och skor som ska iväg. jag hoppas av hela mitt hjärta att jag bidrar på riktigt!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.