Tips

1001 frågor och svar

3 september, 2015

Jag försöker ta en stund varje kväll (nåja, nästan) i samband med barnens läggdags och läsa. Både för sonen och dottern. Igår började Carl och jag läsa en ny bok. Vi brukar turas om att läsa, och i den här boken lämpar det sig alldeles utmärkt eftersom består enbart av frågor och svar! En väldigt rolig och intressant bok som nästan inte går att lägga ifrån sig. I alla fall kunde vi inte det igår. Vi läste om hur många sandkorn det finns i öknen, när det första McDonalds i Sverige öppnade (1973), vad det är för skillnad på pastor och prost (det fattar jag fortfarande i ärlighetens namn inte riktigt) och hur vanligt det är att människor har olika färg på sina ögon. Vet ni hur mycket en enkrona väger? Det vet jag nu! Och vad som krävs för att bli flygvärdinna (jag kan inte bli…). Varför heter det Kungens kurva? Och massa andra frågor som är kul för både barn och vuxna att få svar på.

Tipsigt va?!

1001_fragor_och_svar_-_om_allt_du_inte_visste_att_-thuresson_mattias-25491449-2025854836-frntl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.