Helt apropå Nytt Tips

Fuck cancer, del II

28 augusti, 2015

Capture

Det är nåt med David Sundin. Han är väldigt rolig, både att titta ( till exempel tv-programmet Inte OK) och lyssna (till exempel podcasterna Fantasipanelen och Alla mina kamrater) på. Och så är han liksom gullig, jag blir moderligt kär i honom.

Jag såg på Instagram att han och… hon tjejen ska programleda Barncancergalan. Och så skriver han så här: Bli barnsupporter på barncancerfonden.se redan nu så slipper du bli det under själva galan!

Ja men gud så smart. Så jag gick in här och blev det. Barnsupporter. Nu känns det förhoppningsvis lite bättre varje gång jag ser den där reklamen för barncancerfonden med den tomma blå stolen. Att jag gör någonting, inte bara cyklar förbi. Tack David!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 28 augusti, 2015 at 14:14

  Tack 🙂
  Nu har även jag blivit månadsgivare. Hoppas att fler än jag känner sig manade efter att ha läst ditt inlägg.
  Du är bra Linda, riktigt bra!!!!

  • Reply Linda K 28 augusti, 2015 at 14:56

   jaaaa vad glad jag blir! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.