Tips

ForLife

27 augusti, 2015

Organisationer och människor som jobbar för att samla in pengar till forskning för sjukdomar vill jag självklart stötta. Därför tackar jag alltid ja när ForLife undrar om jag vill berätta om dem. Deras grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. De som startade ForLife-projektet hade alla närstående personer som  inom loppet av ett år drabbades av olika typer av cancer, så det är ett gäng som verkligen brinner för att hjälpa.

Det är bra-å-ha-grejer, och när du handlar stödjer du just cancerforskning. Mitt heta tips är mobilnummerarmbandet. Som man sätter på sitt barns arm vid risken-att-komma-bort-situationer. Smidigt! Min dotter har ett redan och tycker det är så fint att hon har det för jämnan.

Ta en titt i butiken och hjälp till att ”fucka” cancer!

27433272-origpic-e312ad.png_0_0_100_100_500_463_85

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lotta Larsson 27 augusti, 2015 at 14:00

    Och det tackar vi allra ödmjukast för!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.