Djupa tankar

Jo tack det rullar på

26 augusti, 2015

Vad spännande? Vad nytt? Mjae jag vet inte. Det är jobb, föräldramöten, träning, nån after work, fotbollsmatcher, läxor, städning och sånt på gång. Inte direkt rafflande men trivsam vardag för det mesta.

Jag väljer att småfnysa lite åt alla som springer på Stockholm fashion week (det är väl inte ens en week. Bara tre dagar eller nåt sånt, kan dom inte räkna eller?) men det beror mest på att jag också skulle vilja göra lite sånt. Lite lagom, inte heltid. Det tröttnar man väl också på.

Väl? Väl? Väl?

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply About ALice 26 augusti, 2015 at 12:54

  Ungefär som min vardag… Eller som de flestas vardag.

  Men fashionweek. Hade varit …. KUL som sjutton!

  • Reply Linda K 27 augusti, 2015 at 09:44

   eller hur! En dag åtminstone 🙂

 • Reply Jessica E 27 augusti, 2015 at 20:26

  Gick igenom Biblioteksgatan i går när det var Fashion night och det kändes mest pressat, nervöst och alla ville bli fotade av fotograferna som stod med stoooora linser… Väldigt unga tjejer som var uppklädda till tänderna och så gärna ville passa in…Jag hade gärna gått på visningarna men de andra jippona kan man hoppa över känns det som…Vid Norrmalmstorg hamnade jag i en svärm av 50-åringar som alla hade silikon i brösten, restylane i läpparna och toklånga naglar…Jag kände mig som Stig-Helmer 😀 😀

  • Reply Linda K 28 augusti, 2015 at 08:00

   sånt där mingel skulle jag klara mig utan, det känns lite skitnödigt att alla ska vara så dyrt och riktigt uppklädda med märkesväskor dyrare än små bilar. känner som du att det vore roligt att se några visningar.

   ha ha ha! åt det sista 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.