Djupa tankar

Reflektion kring Four Fit Challenge

20 augusti, 2015

Härom dagen på väg hem från jobbet träffade jag på min kusin, piffig i svart klänning (själv var jag svettig och sådär fräsch i min cykelmundering). Idag ser jag att Pernilla har den lilla svarta på. Vad sugen jag också blev på LBD. Men se det går ju inte alls för sig. Jag är stuck med, ja ett par svarta brallor. Men sen är det ljusbeige top eller jeansskjorta som gäller. Hårda bud även utanför Mellerud.

Nåväl, jag kommer att klara det. Dag 3 idag. Jag sätter faktiskt lite stolthet i att anta Four Fit Challenge. Det får mig att tänka om och förhoppningsvis tänka rätt(are) kring klädkonsumtion och miljö.

Det är flera personer på jobbet som kommenterat min utmaning. Inte för att jag tror dom märker att jag har samma plagg dag ut och dag in, men dom har sett på Instagram och Facebook. Jag gillar att det får andra att tänka till. Flera berättar för mig om deras egna klädvanor, en del berättar att dom tycker det är bra att jag gör det på grund av mina klädvanor (du har ju nya kläder varje dag! Lätt överdrift, men ja jag fattar). Och jag har fått diverse komplimanger för skor och accessoarer som jag ju har fått tänka till lite extra kring för att känna att jag inte ser likadan ut dag ut och dag in.

Och den lilla svarta klänningen hänger ju där den hänger i klädkammaren. Den ska ingenstans utan väntar snällt på mig.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply missmatch 20 augusti, 2015 at 10:49

  Låter fint. Bra att få en tankeställare men så svårt kan det väl inte vara att ha 4 plagg i en vecka då ytterkläder och träningskläder faller utanför. Du cyklar ju inte i dina vanliga kläder och kan ta rena träningskläder pp kvällen. Själv cyklar jag i vanliga kläder till o från jobbet vilket innebär att jag bara kan ha överdelar i max 2 dagar innan de verkligen behöver tvättas. Jag har cyklat i klänning nu i nästan 1 vecka. Samma klänning 2 dagar i rad med olika jeansjackor/ ytterplagg över o vips har jag klarat utmaningen!

  • Reply Linda K 20 augusti, 2015 at 11:10

   jag tycker inte svårigheten ligger i att få plaggen att räcka till på det sättet. det kluriga, och roliga, är att ha en klädkammare full och ändå hålla sig till fyra plagg och kombinera dem på olika sätt med allsköns tillbehör.

   du kan ju också byta till träningskläder om du vill 😉

 • Reply I will not keep calm and you can fuck off 20 augusti, 2015 at 12:06

  Den som väntar på något gott… hehe

 • Reply Linda K 20 augusti, 2015 at 12:34

  he he…

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.