Djupa tankar Lista

Virrvarr

11 augusti, 2015

I huvudet:

  • barnen har klipptider bokade nästa vecka, skönt.
  • jag har klipptid bokad den här veckan, ännu skönare. Och lite jobbigt på grund av en hemsk händelse. Kom nästan tårar igår när jag pratade med min frisör. Men det blir bra att komma dit.
  • ja vad vore livet utan en väskjävel att grunna på? Så trött jag blir på mig själv.
  • himla dumt att dotterns friidrott börjar först klockan 9 på morgonen, det blir något av sen ankomst till jobbet. Tur att saker och ting inte rullat igång riktigt än. Och att snälla far- och morföräldrar hjälper till med hämtning.
  • att det händer så mycket konstigheter och tråkigheter runt omkring, tänker titt som tätt på hur bra jag har det. Med friska barn, ingen sjukdom och sånt. Vad är väl en och annan djup tandficka då?
  • ikväll ska jag träna. Hur trött jag än är ska jag träna. Finns ju nästan inga pass dessa tider. Skivstång intervall 75 minuter, jaharå!
  • jag har en ljusrosa top på mig, det kan man också tänka på.
  • funderar på logistiken med hämta barn, fixa middag, hinna äta innan träning. Det ligger rätt tätt…
  • vad ska jag göra med mitt hår?
  • det finns lite nytt i bloppisen, och ytterligare kommer så snart jag hinner. Titta gärna in!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.