Djupa tankar

Hårfagert

11 augusti, 2015

Pinterest finns det massor av frisyrinspiration. Jag skulle kunna ta med mig ett tiotal bilder till frissan. Tänker att jag skulle vilja gå på den långkorta linjen och inte klippa så mycket:

långkort

Det är väldigt fint på bild, men jag vill minnas att det är jobbigt att få den att se snygg ut. Det där coola rufset vill sig sällan på mig. Och så hittar jag en massa andra fina. Någon slags mellankort kanske?

mellankort

Galet lätt att hitta söta kortkorta förstås.

kortkort

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply I will not keep calm and you can fuck off 12 augusti, 2015 at 08:08

  Jag tänker att eftersom du ofta känner att du inte riktigt trivs när håret blir längre så kanske kortare är att föredra ändå? Det är ju såklart skillnad om man klipper en långkort frisyr än om den korta växer ut, men ändå. Bara en tanke. Jag röstar alltså på den nedersta :p

  • Reply Linda K 12 augusti, 2015 at 10:39

   du är klok som en bok. klart det är så 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.