Djupa tankar

Kan jag inte bara vakna snart?

29 juli, 2015

Badhus är inte min grej. Ofta kallt, äckligt och blött på golven och fullt av skrikande barn. Jag går ändå emellanåt frivilligt med på att besöka badhus, för barnens skull. Eftersom dom älskar att bada och jag älskar dom.

Idag är en sådan dag. Vi befinner oss på något slags maxat äventyrsbad. Med allsköns vattenrutschkanor. Problemet är bara att vi inte är ensamma här. Tvärtom, alla är här. Det är trångt och klibbigt. Värst av allt: dom serverar mat inne på badet. Nån slags grisig buffé som folk slafsar på sina tallrikar och spiller runt med. Förstår ni vad det gör med de våta golven? Jag försöker att inte tänka på det och drar upp fötterna i stolen jag sitter i.

Nu ska jag inte vara sån. Jag har också åkt en och annan vattenbana och roat mig. Men, äcklet kvarstår. Jag vill hem och duscha av mig den white-trashiga känslan som vilar över hela stället. Ber till högre makter att jag ska slippa trampa på en blöt pommes frites innan dagen är över.


You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 29 juli, 2015 at 15:06

  Var är ni? Jag avskyr badhus men har lovat barnen att åka till Sydpoolen nästa vecka. Inget att göra något åt, men bäst att börja förbereda sig mentalt kanske.

  • Reply Linda K 29 juli, 2015 at 18:55

   på äventyrsbad i örebro. jag vill aldrig mer åka dit :(((

 • Reply Jessica E 30 juli, 2015 at 21:46

  Jag känner exakt likadant!! Vidrigt!! Hår överallt, folk som gör gud-vet-vad i duschen helt obekymrat och man kan ju bara ana varför klorhalten är så hög i bassängen….

  • Reply Linda K 30 juli, 2015 at 22:19

   det kan inte var meningen att så många ska dela samma vatten inomhus samtidigt… :O

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.