Helt apropå

Springa i AC

12 juli, 2015

Idag gjorde vi något som vi inte gjort på länge länge, maken och jag. Vi sprang tillsammans. Och lämnade barnen hemma ensamma. Efter att ha varit ifrån allt som finns hemma i två veckor har dom en dag med dator, leksaker och dator, och hade därmed inget emot att bli lämnade en stund. Dom är stora nu!

Det är ganska ljuvligt att komma hem till ”bara” 20 grader efter att ha haft 30-35. Vi sprang och det var molnigt. Ibland nåt regnstänk. Det var som att springa i luftkonditionering! Och så är det roligt att springa tillsammans. Visst, podcast funkar. Men maken är bättre.

Har jag sagt att jag efter semesterns sus och dus nu kickar igång en tid med renlevnad? Slänger in en jobbvecka också bara för att med start i morgon. Halleljua!

instaspringa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.