Helt apropå Nytt

Behov

6 juli, 2015

Det tar på krafterna att ägna sig åt turistande i stad när det är över 30 grader varmt. Man behöver pausa för gelato och macchiato. Man behöver gå in i AC-svala butiker och köpa sig ett par linnebrallor på rea. Man behöver bli adopterad av en hund som följer en runt en evighet. Man behöver skratta åt/ med en farbror som cyklar runt och spelar italiensk smäktande musik JÄTTEHÖGT på gator och torg. Man behöver investera i ett leksakskit med pizza. Man behöver skåda ett helt bröllopsbestyr utanför en kyrka och kolla in alla galna och coola outfits som hör till. Man behöver ha kallt vatten med sig. Man behöver köpa med sig melon hem.

   
    
 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply camilla 6 juli, 2015 at 19:57

    Oh, you carried a watermelon 😉

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.